Páros kontakt jóga workshop • aromaterápiával és készségfejlesztéssel

Milyen technikákat és eszközrendszereket nyújt számodra ez a workshop?

• alapozó, gerincbarát hatha jóga gyakorlatokat,

• a kapcsolódás, a bizalom és az önismeret fejlesztését,

ászana korrekciók és tudatos jelenlét – mindfulness gyakorlatokat,

asszertív kommunikáció fejlesztését,

• az aromaterápia alkalmazását és az esszenciális illóolajok kipróbálásának lehetőségét.

Mitől válhat igazán izgalmassá számodra ez az alkalom?
• A biztonságos és jótékony gyakorlást helyezi előtérbe helyes kivitelezési és korrekciós technikákkal.
• Segít abban, hogy egyszerre kapcsolódj önmagadhoz és fejlődj a saját gyakorlásodban, másrészt fejleszti a közösséggel és a partnereddel való építő és örömteli kapcsolódást is.
• A ráhangoló gyakorlatok, az asszertív kommunikációs technikák oldják az érzelmi blokkokat. Ennél a kommunikációnál megtanulhatod úgy kifejezni és megerősíteni a saját igényeidet, hogy közben a másik felet is figyelembe veszed.
• Az aromaterápia használatával megtámogathatod a gyakorlásod hatékonyságát, illetve szintén oldhatod az érzelmi blokkokat. Számos illóolajnak hangulatfokozó hatása van és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

Legfontosabb információk:

  • Helyszín: Balaha Lujza tér közelében – 1085 Budapest, Somogyi Béla utca 17.
  • Időpont: január 19. vasárnap 10:00 – 12:30-ig.
  • Időtartam: 150 perces.
  • Árak: 4500 Ft/ fő, ha párban jelentkeztek 8000 Ft összesen kettőtöknek.


  • AJÁNDÉK: amennyiben jan. 15. előtt jelentkezel vagy jelentkeztek saját kis fiolás minta illóolaj jár ajándékba.


  • Facebook esemény: Hívd el  barátnődet, családtagodat, vagy ismerőseidet!


A workshopról:

Akár kezdő, akár gyakorlottabb jógázóként sokszor szükségünk van arra, hogy segítséget kapjunk az ászanák helyes kivitelezésében. Ezen a workshopon megtanuljuk, hogy az egyes ászanáknál mire kell figyelni, hogyan végezzük el helyesen a gyakorlatokat, hogy valóban pozitív élettani hatást érjünk el.
Egyéni igazítást, korrekciókat mutatunk meg, amik visszacsatolást adnak számunkra, és segítséget jelentenek az otthoni gyakorlásban is.

Az óra elején játékos, jelenlétet segítő gyakorlatokkal oldjuk a hangulatot, megteremtjük azt a légkört, amiben fel tudsz oldódni, és örömteli kapcsolódások születhetnek.
A gyakorlatokat párokban végezzük, minden gyakorlatnál mással dolgozva együtt (ha párban érkeztek, természetesen szabadok vagytok abban, hogy ha szeretnétek, lehettek végig egymással).
A páros gyakorlás során fejlődhetünk abban, hogy hogyan kapcsolódjunk másokkal és közben önmagunkkal is, a visszajelzések által pedig jobban rálátunk önmagunkra, megtanuljuk, hogyan kérjünk, hogyan fejezzük ki határainkat, hogyan kommunikáljuk a szükségleteinket a másik fél figyelembevételével.
A gyakorlatokat közösen kivitelezve tanuljuk a bizalmat, az együttműködést; a visszajelzések pedig fejlesztik a testképet, testtudatosságot.
A workshop végén relaxáció segíti a teljes kikapcsolódást, befelé figyelést, valamint az AROMATERÁPIA esszenciáinak használatával támogatjuk a testi-lelki töltődést.

Sok szeretettel várunk kezdő és haladó gyakorlókat is! Jelentkezés egyénileg, de természetesen jöhettek a pároddal, barátnőddel, családtaggal együtt is.

Szűcs Barbara okleveles hatha és aromaterápiás jógaoktató, és
Cseri Eszter hatha jóga és kismama jógaoktató, Női masszőr

Ha további kérdésed van, hívj, vagy írj nekünk:
Szűcs Barbara: 20/ 27 811 88
yogazom@gmail.com

Cseri Eszter: 70/ 54 346 54
eszti.cseri@gmail.com

Várunk sok szeretettel!