Tanfolyamok

Kedves Érdeklődő!

Az Aromaterápiás Jóga Műhely előre láthatóan augusztus végén, illetve szeptember elején indul. Amennyiben szeretnél jelentkezni kérlek jelezd a yogazom@gmail.com e-mail címre.
Szeretnéd megismerni a stresszoldó hatású jóga gyakorlatok és az aromaterápiás technikák együttes jótékony hatását?

Most itt az alkalom, hiszen a tanfolyami foglalkozásba 3 saját kis fiolás illóolajat is igényelhetsz saját használatra, amely a következő 3 alap esszenciális illóolaj:

??LEVENDULA  ?? BORSMENTA  ? ?VADNARANCS

A jógafoglalkozásokon alkalmazott doTerra esszenciális illóolajok 100 % Tanúsított Terápiás Tisztaságú illóolajok, úgynevezett CPTG tanúsítvánnyal rendelkeznek.
A gerincbarát fókuszú hatha jóga gyakorlatok mellett foglalkozásról foglalkozásra széleskörűen megtanuljuk alkalmazni az illóolajokat aromaterápiásan belélegezve, másrészt külsőleg és belsőleg is alkalmazva egyaránt.

Szűcs Barbara vagyok okleveles hatha jógaoktató, a jógafoglalkozások alkalmával pedig az aromaterápiás technikákat is alkalmazom.

Szeretettel várlak 5 alkalmas érzelmi, stresszoldó, aromaterápiás és gerincbarát hatha jóga tanfolyamunkon a belváros szívében a Blaha Lujza téren a Somogyi Béla utca 17. szám alatt.

A tanfolyam tematikája úgy került kialakításra, hogy kezdő- és haladó gyakorlók is megtalálják benne az újdonságot, illetve a jóga és az aromaterápia hatékony együttműködését.

Ez az érzelmi aromaterápiás jóga tanfolyam neked szól, ha:

– időnként úgy érzed szétforgácsolódsz a hétköznapok forgatagában, és szeretnél stabilitást teremteni mindennapjaidban!
– felgyorsult minden körülötted, feszített a munkatempó, nagy a felelősség, és szeretnéd levezetni a stresszt, elcsendesíteni a folyton pörgő elmédet,a gondolatokat és újult erővel kezdeni az előtted álló napokat!
– intenzív érzelmi időszakokat, hullámokat élsz át, ebben nyújthatnak hatékony segítséget a légzőgyakorlatok és a frissítő-ellazító esszenciális olajok!
– az emberekkel való konfliktusok lemerítik az idegrendszered, a szervezeted kimerült, ebben segítenek a mély-relaxációs, vizualizációs gyakorlatok és az érzelmi elengedést elősegítő relaxáció!

Amikor kibillen a testi-lelki-szellemi egyensúly a stresszállapot jelei a következők lehetnek:

– fáradékonyság
– alvászavarok
– magas vérnyomás
– túlsúly, cukorbetegség
– depresszió
– migrén
– emésztési problémák
– érzelmi elengedés zavarok.

A tanfolyamon lehetőség nyílik arra, hogy átbeszéljük a gyakori stressz és ülőmunka okozta betegségeket, tüneteket és az ezeket okozó lehetséges okokat, továbbá a gerincbarát fókuszú gyakorlatok által oldjuk és lazítjuk az izomzatot, és felépítjük a biztonságos gyakorlást lépésről lépésre. Alvászavarra hatékony lehet a levendula használata (javasolt talpakra masszírozása), fáradékonyságra a citrusos illóolajok és a borsmenta használata, valamint sorra vesszük, hogy mely érzelem erősítésére, melyik illóolaj szolgál.

Az érzelmi és stresszoldó jóga tanfolyam válogatott gyakorlatai továbbá ászanák, légzőgyakorlatok, koncentrációs és relaxációs technikák és az esszenciális illóolajok alkalmazása együttesen oldják a feszültséget, a szorongást, a testben lerakódott stresszt, megteremtve a jóga gyakorló számára a belső egyensúly és stabilitás állapotát.

A jóga gyakorlatai kiváló eszközt biztosítanak számunkra a szervezetünk energiával, életerővel való feltöltéséhez.

A tanfolyam tematikája:

– mindennapi életmódunk stressz-forrásainak feltérképezése, okainak felismerése, (ülő életmód, alvásproblémák)
– esszenciális stresszoldó jógagyakorlatok, ászanak végzése a biztonságos gyakorlás megalapozásával
– relaxációs, érzelmi elengedés technika gyakorlása és elsajátítása esszenciális illóolajok alkalmazásával
– szankalpa: egy belső lelki pozitív elhatározás beépítése a gyakorlásba
– mély-relaxációs vizualizáció a test teljes ellazításával

Hogyan alkalmazzuk a tanfolyamon esszenciális illóolajokat?

Az olajok Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű ‘CPTG’ tanúsítvánnyal rendelkező illóolajok. Az önálló illóolajok 100 % tisztaságúak, illetve a legtöbb önálló olaj olyannyira magas tisztaságú, hogy belsőleg is lehet őket alkalmazni. Az illóolajkeverékek pedig frakcionált kókuszolaj, úgynevezett hordozó kókuszolaj alapúak.
Az érzelmi gyakorlatok során tenyérben eldörzsölve és belélegezve alkalmazzuk a ráhangoló gyakorlatok után, valamint a végén a hosszabb relaxáció előtt. Bizonyos olajokat helyileg a reflex pontokba masszírozva használunk. Emésztési problémák, vagy immunerősítés céljából pedig ki lehet próbálni belsőleg is az olajokat.

Több rétű jóga gyakorlásom során szerzett tapasztalataim és számos segítő technika alapján összeállított esszenciális stresszoldó jógaprogramot sajátíthatsz el, az egyes esszenciális érzelmekre ható olajok használatával, melyet a program folyamán légzőgyakorlatokkal és relaxációval teszünk teljessé.

A tanfolyam családias hangulatban, kis létszámmal maximum 6 fővel zajlik!

A tanfolyam díja egyben fizetve: 17 500,- Ft / fő / 5 alkalom vagy 4000 Ft / fő / alkalom. A 3 kis fiolás illóolaj a tanfolyamhoz (3 x 2 ml) díja 2500 Ft.

Kérjük a tanfolyamra jelentkezz be elérhetőségeink bármelyikén! (Akkor is, ha csak alkalmakra jönnél, hogy tudjunk számolni Veled)!

YogazOm – Aromaterápiás Jóga Programok
yogazom@gmail.com
0620/278-11-88

További kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!

Várlak sok szeretettel!

Namaste: Barbara