Óratípusok és Árak

Jóga órák típusai

Legyél akár kezdő, akár tapasztaltabb jógás bármelyik órát látogathatod, hiszen egyaránt odafigyelek a kezdőkre és a haladókra. A jógaórákon a következő gyakorlatok és módszerek váltják illetve ötvözik egymást:

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel várlak gerincbarát fókuszú, aromaterápiás, hatha jógagyakorlásra a belváros szívében! Kellemes hangulatú, kis létszámú jógaórákra számíthatsz. Mivel a terem 6 férőhelyes, ezért alapos figyelmet tudok szentelni a személyre szabott jógagyakorlás kialakítására és a kiigazításokra! Kezdők is bátran csatlakozhatnak. A jógaórákat légző-, illetve ráhangoló gyakorlatokkal és frissítő illóolaj terápiával kezdjük, valamint relaxációval, illetve a hangtál ellazító hangjaival és egy kikapcsolódást elősegítő illóolaj esszenciával zárjuk. A jógaórán kiváló minőségű, ún. CPTG tanúsítvánnyal rendelkező illóolajakat használunk, melyeknek legtöbb fajtája belsőleg is alkalmazható az egészség támogatására.

A csoportos és a személyre szabott egyéni jógaórák időtartama: 90 perc a tanfolyami foglalkozások időtartama: 120 perc. Jógamatracok, illetve a gyakorláshoz szükséges eszközök biztosítottak, de természetesen saját matraccal is érkezhetsz.

A részvételed megerősítéséhez, illetve a helyed biztosításához a honlapon le kell foglalni  az adott napon az aktuális időpontot az Órarend és Bejelentkezés menüpontnál! Köszönjük megértésedet és együttműködésedet!


YogazOm árak

Alkalmak száma

összesen

1 alkalom ára

Órajegy

2 200 Ft

első alkalommal 1100 Ft

4 alkalmas

7 600 Ft

1900 Ft

6 alkalmas

10 800 Ft

1800 Ft

8 alkalmas

13 600 Ft

1700 Ft


YogazOm egyéni, személyre szabott jóga órák árai:

60 perces

4 500 Ft

90 perces

6 500 Ft

Bizonyos esetekben egyeztethető a bérlet lejárhatóságának ideje.
Amennyiben a bérleted lejárta előtt vásárolsz egy újabb bérletet AJÁNDÉK kis fiolás illóolaj jár ajándékba, a kedvenc olajaid közül.

“A jóga egy lámpás, amely, ha meggyújtjuk, többé nem halványul el. Minél jobban gyakorolsz, annál fényesebb a lángja.” B.K.S. Iyengar

Namaste,

Szűcs Barbara

hatha jógaoktató