YogazOM Filozófia


Ami valóban számít, az nem más, mint az, ami éppen most történik veled. Hogyan érzed magad? Milyen cselekedeteket végzel mostanában? Képes vagy-e a BELSŐ ÖSSZPONTOSÍTÁS állapotába helyezkedni és megfigyelni Önmagad, valamint azt mire van valójában szükséged? Valójában minden kérdésünkre befelé összpontosítással megtalálhatjuk a választ! A valódi megoldás Bennünk van, ennek felfedezéséhez szeretnénk megteremteni a lehetőséget és módszereket szolgáltatni, hiszen mindannyian képesek vagyunk KAPCSOLÓDNI és megtalálni az egyensúlyt.

A jóga gyakorlása sokkal inkább a legfontosabb erőről, a belső erő felfedezéséről szól. A napi gyakorlások, a relaxáció és a figyelem összpontosítása segít megteremteni azt a belső teret, ahol a kérdéseidre és a valódi fejlődésre te magad találhatod meg a választ! Ehhez nyújtanak segítséget a tanítványi láncolatokon keresztül összegyűjtött ősi tudásanyagok, az ayurvéda tudománya a tisztító és lelki gyakorlatok.

Hisszük és egyben tapasztaljuk is, hogy a fejlődés nem egy-két lépcsős folyamat. Érdemes több területen és síkon isegyszerre belső munkát végezni, illetve kitapasztalni a test és a lélek és szellem útjain, számodra melyik a leghatékonyabb módszer. Ennek fényében a YogazOm oktatói, terapeutái, tanácsadói több területen is rendelkezésedre állnak. Folyamatosan bővülő szolgáltatásinkban megtalálható lesz több tanfolyam, workshop, konzultáció és gyógyítási módszer.

“AZ IGAZI JÓGA VALÓJÁBAN NEM A TESTED FORMÁLJA, HANEM AZ ÉLETED.”
A jógát nem elvégezni kell, hanem élni. A jógát nem az érdekli, milyen vagy, hanem azzal törődik, milyen lehetsz. A jóga egy hatalmas és mélységes célt tűzött ki, és ezért lehet valódi jógának hívni, mely a lényeget testesíti meg.” T.K.V. Desikachar